no logo

Toko modern fastpay solusi belanja online tanpa transfer - Bolehkah FASTPAY menerbitkan invois invois terlebih dahulu? Tidak boleh. Untuk pembayaran produk tertentu, rakan kongsi boleh menyemak bil terlebih dahulu untuk transaksi yang anda mahu lakukan.

Sebagai contoh, anda ingin membayar untuk telefon, internet atau elektrik. Anda boleh menyemak bilangan invois di pusat panggilan telkom, atau PLN terlebih dahulu. Jadi, anda boleh tahu berapa banyak deposit yang perlu anda berikan.
Untuk menyemak bil tidak akan dikenakan bayaran atau percuma.

Untuk maklumat yang lebih mantap, sila semak rakan-rakan saya terus di laman web FASTPAY, kerana sudah tentu sepanjang hari jika anda memberitahu saya semuanya Apabila terdapat perubahan pengawalseliaan kepada perkhidmatan standard PLN-mana-mana, Syams tidak mendapat masalah gangguan lama, kerana petang itu berjalan lancar sekali lagi, dan bahkan hanya kerana terdapat perubahan kepada laman web sahaja. Banyak kawan yang juga melakukan perniagaan PPOB yang tertanya-tanya, bagaimana datangnya ?? Ya, boleh namanya namanya juga FASTPAY Solusi belanja online.

Berkenaan dengan halangan dalam membangunkan perniagaan ini, Ibnu mengakui banyak perkara yang perlu dilakukan.

Pengarah Pemasaran Jualan PT Bimasakti Multi Sinergi Suroto, yakin dan optimis perusahaannya dapat berkembang di era digital hari ini.

"Fastpay masih bersungguh-sungguh untuk memberikan perkhidmatan yang memuaskan kepada para pelanggan dan strategi itu adalah yang membuat kita mampu berkembang," katanya.

http://blog.putraeka.org/post/toko-modern-fastpay-solusi-belanja-online-tanpa-transfer

Sign in to join the team.

Team members